Kleine schades in Helmond

Kleine schades komen vaak voor in Helmond. Dit kan door een lichte aanrijding of een scherp voorwerp wat langs de auto krast. Op de parkeerplaats een winkelwagen die rollend net de auto aantikt of het kleine paaltje wat over het hoofd gezien wordt met parkeren wat bumperschade in Helmond veroorzaakt.

 

Kleine Schades in helmond zijn vaak lichte krassen, deukjes of beschadigingen aan de spiegel. U kunt een kleine schade al oplopen als de auto geparkeerd staat. Het hoeft u schuld niet te zijn, iemand anders kan al per ongeluk tegen de auto stoten, lopen of vallen. 

 

Afhankelijk van de schade in Helmond, de oorzaak en uw verzekeringspolis, kunt u wel of geen verzekeringsvergoeding krijgen om de auto te laten maken. Kleine schades zijn ook meestal niet al te moeilijk te maken en hoeven niet de wereld te kosten. Informeer eventueel naar de mogelijkheden bij ARS autoschade herstelbedrijf te Helmond.

kleine autoschade-helmond

Grote Autoschade in Helmond

Autoschade in Helmond door zwaar ongeval

Veel voorkomende grote auto-ongelukken omvatten echt ontwrichting van de auto, gebroken assen en verwrongen frames. Als uw auto grote schade heeft, zijn de airbags vrijwel zeker geactiveerd.

Het is onwaarschijnlijk dat u dit soort autoschade ervaart, maar als u dat toch doet, is het meest belangrijke er zonder te veel gezondheidsproblemen van af te komen. Gezondheid is niet te koop.  

Schade aan de auto en afhandeling komt later wel. Hulpdiensten uit Helmond worden automatisch ingeschakeld en alles gaat op de automatische piloot. Auto’s worden weggesleept en bij garages neergezet. Dealen met het ongeluk komt later. 

Zodra u in staat bent, dient u een claim in te dienen bij uw autoverzekering voor verdere afhandeling.  Experts worden ingeschakeld en de auto zal onderzocht worden of het de moeite waard is om te laten maken of dat er een bedrag uitgekeerd gaat worden. 

 

 

Autoschade Expert HelmondSchade expert bij autoschade Helmond

Wanneer je ernstige schade aan je auto hebt, transporteert het bergingsbedrijf de auto naar een garagebedrijf of schadeherstelbedrijf in Helmond. In de meeste gevallen is dit een garagebedrijf die je zelf uitkiest. 

Je autoschade verzekeraar stuurt een schade-expert langs die de schade aan de auto beoordeelt op kosten van laten herstellen. Aan de hand van zijn bezoek bepaalt hij twee waarden: de dagwaarde en de restwaarde. Is de schade veroorzaakt door een tegenpartij? Dan stuurt zijn of haar verzekeraar een schade-expert langs.

Hoe dan ook, er wordt een schaderapport opgesteld waarin alle waardes en bedragen naar voren komen. Zo wordt duidelijk hoeveel geld er overgemaakt gaat word en of de auto gemaakt kan worden. Bij grote schade kijken ze of de auto het überhaupt waard is om nog te maken, anders wordt deze total Loss verklaard

Inhoud

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share

Openingsuren:

Ma-Vr:  9:00-17:00
Extra: Buiten kantooruren kunt u bellen voor een afspraak

Follow Us

ARS Sebastian

4.6/5

Tel: 06 140 21 625

Of stuur een MAIL

Kantooradres : Binnendijk 9, 5705 CH Helmond