Schadeherstel voor uw Scooter in regio Helmond


Gladde wegdelen, krappe fietspaden en flinke drukte op de weg. Helaas  zit een scooter ongeluk in Helmond helaas in een klein hoekje. Een flinke kras, deuk of schaafschade is snel aan de orde. Ook gescheurde kunststof onderdelen zijn bij een ongeluk niet te vermijden. 

Uiteraard zit je er niet op te wachten en is dat dit geen fijne ervaring. Laten we hopen dat je broek nog heel is ;). ARS schadeherstel is gespecialiseerd in het afhandelen van de schade aan uw scooter of motor. 

 

schade aan scooter herstel-ARS

Schadeherstel werkwijze SCOOTER

 

Na het ongeluk maken wij voor u een schade analyse bij ons is Helmond. No-nonsense, geen rare fratsen, nee je weet meteen waar je aan toe bent. 

Wij kunnen kunststof onderdelen vervangen, lassen, polyesterwerken, richten en na finish met onze speciale spuit plamuren meten we de kleuren in met een spectrum meting. Hierdoor word de schade onzichtbaar bij gespoten.  Wij knappen uw scooter weer helemaal op. Wanneer u de scooter ophaalt zal deze er weer uitzien als nieuw!

 

 

Lakschade aan Scooter of motor?

Bij krassen of schade is de lak van de scooter vaak beschadigd. Dit kunnen wij eenvoudig oplossen door de scooter of gedeeltes van de scooter of motor bij te werken met polyester, alles strak te schuren en opnieuw te spuiten, zodat de krassen en lakschades worden weggewerkt.

 

 

 

 

U hoeft alleen even contact met ons op te nemen. U krijgt van ons meteen een prijs die wel tot 20% goedkoper is als bij onze grote gewaardeerde collega’s en wij herstellen uw scooter voor u.

Scooter of brommer schade inhoud

Wat we doen

Openingsuren:

Ma-Vr:  9:00-17:00
Extra: Buiten kantooruren kunt u bellen voor een afspraak

Follow Us

ARS Sebastian

4.6/5

Tel: 06 140 21 625

Of stuur een MAIL

Kantooradres : Binnendijk 9, 5705 CH Helmond