Caravan en Camper Schadeherstel te Helmond

Door de restricties van afgelopen jaren is op vakantie gaan met de caravan en camper in een enorme boost gekomen. Steeds meer mensen besteden hun welverdiende vakanties met caravan en camper. 

Reizen hoeven niet meer zo nodig met vliegtuig, want in Europa is zat te beleven.

 

Sterker nog in ons eigen kikkerlandje is het zelfs super vertoeven. Overigens met de caravan vakantie in Helmond ?

 

Ach ja. Maar goed het gebeurt maar al te vaak dat tijdens de vakantie of zelfs bij de opstal, dat uw juweeltje schade oploopt. 

 

Schadeherstel van de Caravan of Camper in Helmond

 

Krassen op de zijkant van bomen en takken op nauwe standplaatsen. Een deukje hier en daar, veroorzaakt door het achteruit rijden, wat we natuurlijk niet dagelijks doen. Simpelweg ligt dat ongelukje snel op de loer. 

 

Geen nood want voor u weer vertrekt of voor u de camper of caravan weer naar de stalling brengt kunnen wij van ARS Schadeherstel Helmond uw vakantieverblijf weer als nieuw maken.

 

Een specialisme van onze schadeherstellers is repareren met GFK of te wel beter bekend als Polyester reparaties. Deze reparaties zijn opgebouwd uit lagen met versterkte glasvezel kunststof matten.

caravan-schadeherstel-helmond

Alle voordelen van ARS Schadeherstel op een rijtje:

 

 

  • Snelle reparatietijd.
  • Geen extreme wachttijden op onderdelen vanuit merk fabrikant, omdat we zelf op maat maken
  • Geen risico niet meer te leveren/ foutieve onderdelen vanuit de fabriek.
  • Perfect passende kleurlakken, door spectrum meting, i.t.t. onderdelen af fabriek met kleurafwijkingen
  • Kostenbesparing van 25% direct op schadeherstel en wel tot 70% op vervangende onderdelen af fabriek
  • Daardoor veel minder kans op expert oordeel total loss van caravan of camper.

Schadeherstel Caravan of Camper

Schade aan Caravan en Camper

 

De opbouw van een caravan en camper bestaat grotendeels uit dun plaatwerk en polyester onderdelen om een stevig maar zo licht mogelijk geheel te krijgen. Schades zien er dan ook vaak wel heftig uit als er contact is geweest met harde obstakels.  Maar geen nood , constructief  valt het vaak wel mee. 

Bij schadeherstel van de caravan in Helmond inspecteren we de schade goed. Blijft het bij oppervlakkige beschadiging of moet er toch gekeken worden naar de achterliggende isolatie en constructie. Isolatie moet natuurlijk goed zijn werk blijven doen.

 

Hoe ARS de schade aanpakt van uw Camper

 

Beschadigde delen worden verwijdert en nieuwe delen kunnen worden gevormd naar de schade. Deze worden verder met speciale polyester spuitplamuren en nauwkeurig schuurwerk compleet onzichtbaar aangebracht, waarop we na droging alles afplakken.

 

De kleur van uw caravan of camper word dan secuur ingemeten met een spectrum meter en de finish lak word exact op maat gemaakt met onze speciale machines die aanwezig zijn in Helmond. Geen extra wachttijden voor bestellingen van lak, nee alles gebeurt ter plaatse.

Met nu de exacte lak op kleur kunnen we uw juweeltje weer strak in de lak zetten en na droging is ze weer als nieuw. 

 

Ook voor uw vakantie zorgeloos naar ARS Sebastian

 

ARS Autoschade en Restauratie houd de lijnen kort, no-nonsense, geen grote overhead, maar puur kwaliteit en tegen strakke prijzen, net als uw lak. Prijs voordeel kan wel oplopen tot 20%, dus wilt u onbezorgd weer op reis? Wacht niet en kom naar ARS Helmond

Openingsuren:

Ma-Vr:  9:00-17:00
Extra: Buiten kantooruren kunt u bellen voor een afspraak

Follow Us

ARS Sebastian

4.6/5

Tel: 06 140 21 625

Of stuur een MAIL

Kantooradres : Binnendijk 9, 5705 CH Helmond