Oldtimer Restauratie en Spuitwerk Helmond

Als schadeherstel bedrijf zien we steeds vaker dat we benadert worden door passionele oldtimer bezitters en restaurateurs. Het is dan ook een genot te merken dat ons werk zo gewaardeerd word en dat er over gesproken word in de Oldtimer wereld.

Inmiddels hebben we tientallen oldtimers mee mogen restaureren en staan er zelfs een aantal verspreid over musea in het land.

 


 

Emotie bij oldtimer restauratie

 

Bij oldtimers heb je toemaken met pure passie. Dat begrijpen wij als geen ander. Bij een Classic Car, hoort altijd een prachtig verhaal, anders zou men hier geen maanden zelfs jaren in investeren. 

Wij kennen die passie en nemen daarom altijd ruim de tijd voor onze klanten. ARS is een ‘what you see is what you get’ bedrijf. Direct contact, no Nonsense en net als u, ook passie voor ons werk.  Dus we denken graag mee en horen graag hoe wij passen in de puzzel van uw oldtimer restauratie.

 

Mogelijkheden van ARS Helmond Oldtimer Restauratie:

Naast complete oldtimers kunnen we ook alles specifieke onderdelen voor u behandelen. Demonteren en monteren kunt u ook met een gerust hart aan ons over laten.

  • Stralen (als mogelijk) anders slijpen borstelen
  • Strak maken met smeertin
  • Tussenstralen.
  • Strak maken met plamuur/filler of beter nog spuiten van speciale spuitplamuur
  • Schuren
  • Behandelingen met Epoxy en mogelijk Surfacer
  • Spuiten van toplakken op exact spectrum ingemeten kleuren

Kosten van Oldtimer Restauratie

De finishing touch van uw oldtimer is toch het spuitwerk. Als een auto nog zo mooi is gerestaureerd en het spuitwerk valt tegen dan valt de restauratie helaas daarbij in het niet.

Nu zijn bij een restauratie van uw droomauto natuurlijk al hoge kosten en een hoop tijd geïnvesteerd. Helaas zijn dan de kosten voor de finishing touch, het laten spuiten, ook niet mals.

 

Doordat ARS autoschade en restauratie efficiënt werkt en zonder overbodige luxe. Alle benodigde machines eigen heeft en een minimum van extra overheadkosten, kunnen wij uw auto spuiten tegen hele gunstige vooraf doorgesproken prijs.

Pure kwaliteit en tegen strakke prijzen, net als uw lak. Prijs voordeel kan wel oplopen tot 20%.

Table of Contents

Wat we doen

Openingsuren:

Ma-Vr:  9:00-17:00
Extra: Buiten kantooruren kunt u bellen voor een afspraak

Follow Us

ARS Sebastian

4.6/5

Tel: 06 140 21 625

Of stuur een MAIL

Kantooradres : Binnendijk 9, 5705 CH Helmond