Schadeherstelbedrijf Eindhoven

Auto Schadeherstel Eindhoven

 

Autoschade heb je in het drukke Eindhoven en omstreken zo gereden. Voor je het weet heb je een kleine deuk op je bumper door parkeerschade of een kras op je deur. Of je nu te maken hebt me een kleine- of een grote autoschade, onze schadeherstellers staan voor je klaar op een 15 minuten rijden van Eindhoven. 

 

Eindhoven steeds drukker

 

De stad Eindhoven barst haast uit zijn voegen. Oudere wijken, zoals Tongelre, Stratum, Woensel worden gerenoveerd. Centrum tot aan Strijp helemaal volgestopt met hoogbouw en buitenwijken lopen tegen de grenzen aan van aanliggende gemeentes. Ja mensen het is een volle boel in Eindhoven. 

 

Autoschade in Eindhoven

 

Meer mensen is meer bewegingen. Dit gebeurd in de randwegen, maar ook de binnenring en centrum wegen staan druk in het verkeer. Zeker omstreeks de normale werktijden bevinden zich langzaam rijdende balende mensen zich in de bekende opstoppingen in en rondom Eindhoven. Een kleine aanrijding omdat voorganger eerder op de rem trapt dan voorspeld is dagelijks werk. 

Daarbij is het verkrijgen van een fijn parkeerplaatsje voor de deur of vlak bij de winkel waar je even wilt shoppen ook niet vanzelfsprekend. Het is simpelweg te druk en er is te weinig plaats.

 

AutoSchade zonder Schuld

 

Met helaas als gevolg ook meer parkeerschade. Ook zonder dat u zelf in de auto zit. Toch een kras of deukje en geen briefje. Ultiem Balen. Kost weer geld, want niet verzekerd. Of kost weer geld, is wel verzekerd maar no claim verliezen is duurder dan een reparatie. 

Dader onbekend of onverzekerd

Ben je all-risk verzekerd, dan wordt de schade waarschijnlijk door je eigen verzekering vergoed. Afhankelijk van de polisvoorwaarden en je dekking kan het zijn dat je een deel van de schade zelf moet betalen, namelijk je eigen risico. De hoogte van je eigen risico verschilt per verzekeraar.

Als de dader onbekend of onverzekerd is kun je met je autoschade terecht bij het Waarborgfonds Motorverkeer. Wil je de autoschade verhalen op het Waarborgfonds dan moet er sprake zijn van één van onderstaande voorwaarden:

  • De dader is doorgereden naar een aanrijding en je kunt zijn/haar identiteit niet achterhalen
  • De dader is bekend maar niet verzekerd
  • De dader reed in een gestolen auto en was hiervan op de hoogte
  • De verzekeraar van de dader is failliet gegaan
  • De dader heeft een vrijstelling om niet verzekerd te zijn vanwege principiële bezwaren, maar jullie komen er samen niet uit

Bij autoschade waarbij de dader onbekend is hanteert het Waarborgfonds Motorverkeer een eigen risico van €250,- euro. Is het schadebedrag lager dan dit bedrag? Dan kun je geen aanspraak maken op een vergoeding. Bij schade door een onverzekerde dader geldt geen eigen risico. Is er sprake van vandalisme aan je auto? Dan kun je helaas geen beroep doen op het Waarborgfonds.  

Inhoud Schadeherstel Eindhoven

ARS Sebastian Autoschadeherstel is er voor U.

 

ARS Schadeherstel en Restauratie is het adres om uw schades gratis te laten beoordelen en per direct U de prijs te geven voor de schadeherstel.

 

Onze vestiging is gelegen op het industrieterrein in Helmond en vanaf Eindhoven en omstreken goed te bereiken.

 

Wij beschikken over de mogelijkheid tot vervangend vervoer bij grote schadeherstel projecten en door onze no-nonsense aanpak en minimale overhead kosten, kan uw voordeel tot wel 25% goedkoper uitkomen dan bij onze gewaardeerde Schadeherstellers in Eindhoven.

Wat we doen

Openingsuren:

Ma-Vr:  9:00-17:00
Extra: Buiten kantooruren kunt u bellen voor een afspraak

Follow Us

ARS Sebastian

4.6/5

Tel: 06 140 21 625

Of stuur een MAIL

Kantooradres : Binnendijk 9, 5705 CH Helmond