autoschadeherstel Helmond

(Auto) Schadeherstel Helmond

 

Een autoschade op lopen in de omgeving Helmond gebeurt helaas vaker dan je denkt. Overigens natuurlijk niet alleen schade aan de personenauto, eigenlijk aan elk soort voertuig. Schades aan auto, scooter, caravan en camper gebeuren voor 80% tijdens een verplaatsing op de weg. 

 

Bijvoorbeeld s’ochtends in de spits, loopt het verkeer regelmatig vast door kleine ongelukken. Het woon-werk verkeer dus.

Niet gek want het word steeds drukker in Helmond. De wijken Brandevoort en Dierdonk worden helemaal dichtbebouwd. Bewoners werken vaak ik Eindhoven dus op de Helmondweg is het rete druk s’ochtends.

 

Dan houden we na de 80% aan rollende schade, waar je zelf vaak bij bent ook nog 20% aan schade gevallen over die stilstaand gebeuren. Dat kan bij de auto zijn als deze geparkeerd is, bij caravan en camper op de stalling. Misschien zijn deze schades nog wel pijnlijker omdat je er zelf niet bij was. Om maar te zwijgen over het feit : ” heeft de dader een briefje achter gelaten?”

 

Voordelig schadeherstel Helmond

Wij van ARS te Helmond regelen voor u het schadeherstel snel vakkundig en vooral voordelig. Uw voordeel kan al snel oplopen naar 25%. Zeker weten dat dat de pijn van de aangebrachte schade verzacht. Uw voertuig ziet er weer als nieuw uit na onze schadeherstel behandelingen.

Autoschadeherstel specialist te Helmond

Schadeherstel in omgeving Helmond? ARS Sebastian fixt het, Onze vestiging in Helmond is al te bereiken binnen 15 minuten vanuit Eindhoven en op maar een paar minuten van Deurne centrum. Heeft u een schade in omgeving Helmond Eindhoven rij langs en u krijgt meteen de prijs voor de restauratie of schadeherstel.

Altijd voordeliger en met volledige garantie. Blijf dus niet rijden met kras, deuk en kleurverschil, waar u zich iedere dag aan ergert. ARS Autoschade en restauratie Sebastian lost het zo voor u op.

 

Prijs Schadeherstel van de auto in Helmond

Wanneer je de autoschade zelf moet betalen wil je natuurlijk graag een goede prijs. Steeds meer geldt dat ook voor als je de autoschade later wel terug uitgekeerd krijgt. Je moet het voorschieten en daar zit je niet op te wachten.

De expert gooit met prijzen en in 90% van de gevallen kunnen wij van ARS jou voordeliger autoschadeherste in Helmond aanbieden. Met een professioneel eindresultaat en 1 jaar volledige garantie! Of je nu een grote of een kleine autoschade in Helmond wilt laten fixen, wij hebben ervaring met alle soorten schade die je auto maar kan oplopen. Van velgenherstel tot bumper vervangen.

 

Daarbij hebben we van ARS Sebastian een eigen spuitcabine en de specialisten aan boord voor het plaatwerk, stralen, plamuren en het laten spuiten van de auto. Wij meten nauwkeurig de kleur van de te spuiten onderdelen met een spectrum meter en maken daarna met eigen kleur computers uw kleur exact na. ARS is hierin Uniek in de regio.

Neem contact met ons op om gratis jouw schade te laten beoordelen en ontvang meteen de prijs voor de autoschade herstel in Helmond, of uw spuitwerk.

Inhoud van het Autoschadeherstel Helmond artikel

Openingsuren:

Ma-Vr:  9:00-17:00
Extra: Buiten kantooruren kunt u bellen voor een afspraak

Follow Us

ARS Sebastian

4.6/5

Tel: 06 140 21 625

Of stuur een MAIL

Kantooradres : Binnendijk 9, 5705 CH Helmond