Over ARS Sebastian

Once upon a time....

Onze passie voor het repareren spuiten van schades op onder andere auto’s, scooters, boten, etc. is van generatie op generatie doorgegeven.  De oorsprong ligt in Polen en nadat Sebastian 10 jaar in Nederland als werknemer bij diverse gerenommeerde autoschadeherstel bedrijven zijn meesterwerk had vertoond begon hij ARS Sebastian Autoschade en restauratie te Helmond.


RS Sebastian is niet zomaar een alledaags autoschadeherstelbedrijf, we geven meer om onze klanten dan wie dan ook. Belang van kwaliteit leveren staat bij ons hoog in het vaandel en een geluk voor u is dat we vaak goedkoper zijn als onze zeer gewaardeerde collega’s.

ARS Sebastian is een bedrijf wat ook blijft investeren in de toekomst. Jaarlijks volgen we vervolg opleidingen via VOC, zodat we up to date blijven van de nieuwste technieken en mogelijkheden. 

Tevens is er het besef dat moderne en specifieke apparatuur een must is voor kwalitatief werken. Ook geeft het het voordeel dat werkzaamheden minder tijd in beslag nemen dus gunstiger uitvallen voor uw portemonnee .

Wat maakt ARS in schadeherstel

  • Meten kleuren met eigen spectrum meters
  • Mengen zelf onze lakken met speciale analyse/mengcomputers
  • Speciale verwarmde overdruk spuitcabines
  • Specialistische spuit compressoren, spuitkoppen met verlichting en voor perfectie brengen we speciale blending lagen aan. 
  • Complete garagebedrijf uitrusting incl. richt- en trekbanken, demontage- en assemblage bruggen

Benieuwd wat ARS voor u kan betekenen?

Openingsuren:

Ma-Vr:  9:00-17:00
Extra: Buiten kantooruren kunt u bellen voor een afspraak

Follow Us

ARS Sebastian

4.6/5

Tel: 06 140 21 625

Of stuur een MAIL

Kantooradres : Binnendijk 9, 5705 CH Helmond