Totaal in Schadeherstel

Het is niet alleen de schade aan uw auto die wij kunnen herstellen!. In de loop van jaren hebben we ons profileren als allround schadeherstel kunstenaars. We hebben alle machinerie in eigen beheer en naast plaatwerk, lassen, uitdeuken emn lak spuiten, zijn we meester in kunststof reparaties en herstellen we alle soorten metaal.

caravan-camper-schade

Caravan & Camper

Onbezorgd op vakantie ondanks die net ontdekte deuk of schade? Geen probleem bij ARS. We repareren alle soorten schades aan camper of caravan.

scooter-schade-motor

Scooter & Motor

Helaas zit een scooter ongeluk in Helmond helaas in een klein hoekje. Een flinke kras, deuk of schaafschade is snel aan de orde. Ook gescheurde kunststof onderdelen zijn bij een ongeluk niet te vermijden. Uiteraard zit je er niet op te wachten en is dat dit geen fijne ervaring. Laten we hopen dat je broek nog heel is ;). ARS schadeherstel is gespecialiseerd in het afhandelen van de schade aan uw scooter of motor.

bootschadeherstel

Boot schades & reparatie

ls kunststof, Polyurethaan, Epoxy en Polyester experts repareren wij alles aan uw boot en voorzien we alles van een strakke lak precies op kleur. Of u nu daadwerkelijk een schade heeft of uw boot wil laten renoveren. Wij denken graag met u mee.

bedrijfswagen schade herstel

Bedrijfswagens

Voor je het weet heb je een kleine deuk op je bumper door parkeerschade of een kras op je deur. Of je nu te maken hebt me een kleine- of een grote bedrijfsauto schade, onze schadeherstellers staan voor je klaar. door onze no-nonsense aanpak en minimale overhead kosten, kan uw voordeel weloploper tot 25%

oldtimer-restauratie

Oldtimer Restauratie

Bij een Classic Car, hoort altijd een prachtig verhaal, anders zou men hier geen maanden zelfs jaren in investeren. Wij kennen die passie en nemen daarom altijd ruim de tijd voor onze klanten. ARS is een ‘what you see is what you get’ bedrijf. Direct contact, no Nonsense en net als u, ook passie voor ons werk.

lak-spuitwerk-ars-helmond

Lak Spuiterij

Om je auto er weer als nieuw uit te laten zien, kom je al snel terecht bij een autospuiterij of autoschadeherstelbedrijf met eigen spuiterij. Bij ARS Autoschade Helmond bent u dan op het juiste adres.

Schade ? No Worries, ARS lost het op

Openingsuren:

Ma-Vr:  9:00-17:00
Extra: Buiten kantooruren kunt u bellen voor een afspraak

Follow Us

ARS Sebastian

4.6/5

Tel: 06 140 21 625

Of stuur een MAIL

Kantooradres : Binnendijk 9, 5705 CH Helmond